Aşağı Cinpolat İlkokulu
AŞAĞIÇİNPOLAT MAH. AŞAĞIÇİNPOLAT KÜME EVLERİ AŞAĞI CANPOLAT ILKOKULU BLOK NO 7 AKÇAKALE / ŞANLIURFA
...

VİZYON

Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade üretimde varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

MİSYON

Öğrencilerini sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayan, günün teknolojisini kullanarak mesleki eğitim ortamları hazırlayan, alanında tercih edilen kurum olmak.

İkili Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah Grubu:07:10 - 12:10 (3. ve 4. sınıf) Öğlen Grubu:12:20 - 17:10 (Ana Sınıfı 1. ve 2. sınıf)

Sobalı